Franchise

Franchise

Skap Ditt Eget Eventyr: Bli Del av Pizza & Kina Expressen AS!
I hjertet av vår suksesshistorie finner vi Pizza & Kina Expressen AS – en raskt voksende franchise som har erobret smaksløkene til nasjonen. Vår visjon om å bli Nordens fremste destinasjon for take-away mat har blitt realisert gjennom en unik opplevelse som vi ønsker å dele med 100 nye Eventyrskapere.
Siden vi først åpnet dørene i 1985, har vår reise vært bemerkelsesverdig. Samfunnet har omfavnet vårt kulinariske uttrykk, og våre smaksopplevelser har overgått forventningene gang på gang.

Franchise i Ditt Bilde Franchise er et forpliktende partnerskap som bygger på langsiktig samarbeid. Som Skaper av Ditt Eget Eventyr gir vi deg lisens til å drive din egen virksomhet under vårt merkenavn. Du blir eier av din reise, og høster både risiko og belønning. Som en gest av takknemlighet tar vi som Eventyrskaper-givere en andel kalt Eventyravgift.
Din Rolle i Pizza & Kina Expressen AS Bli en del av Pizza & Kina Expressen AS – en enkel og spennende reise. Du får tilgang til en gjennomprøvd forretningsmodell, inkludert produkter, driftsveiledning, markedsføringsstrategier og innkjøpsløsninger.
Vi ønsker skapere av alle slag velkommen, da vi gir full opplæring før du begynner. Ditt lokale engasjement spiller en nøkkelrolle i å finne en passende arena. Vi støtter deg i å kvalitetssikre stedet før leieavtalen signeres.

Markedsområdet ditt bør omfatte minst 6000–8000 potensielle gjester innenfor en radius på 5 km. Dette kan variere avhengig av lokale faktorer. Krav til Eventyrskapere Entusiasme og engasjement er kjerneverdiene for en suksessfull reise. Vi forventer at du setter deg inn i vårt konsept og følger våre veiledende prinsipper og standarder.
Loyalitet er nøkkelen, og konseptets kjerne skal bevares mens du legger til dine personlige touch.

Opprettelsen av ditt eget aksjeselskap krever en investering på 100 000 kroner. Videre forventes det at du kan finansiere etableringen av din Pizza & Kina Expressen AS-reise, med beløp typisk mellom 150 000 og 500 000 kroner, avhengig av lokalitetens tilstand. Forventninger til Din Reise Hos Pizza & Kina Expressen AS er vi opptatt av å legge til rette for suksess.
Vårt erfaringsgrunnlag gir oss innsikt i de ulike beliggenhetenes potensiale. Som med alle reiser gir hardt arbeid de beste resultatene.
Vi forventer at innen to år vil din Pizza & Kina Expressen AS-reise være etablert og blomstrende. Noen har til og med oppnådd lønnsomhet allerede i første år. Veien Fremover

Dersom eventyret vårt har vekket din interesse, er neste steg å investere i en reise til Pizza & Kina Expressen AS sitt hovedkvarter i Oslo. Dette gir oss muligheten til å bli kjent med deg og dine drømmer, samtidig som du får en dyp forståelse for Pizza & Kina Expressen AS-konseptet. Å forstå konseptet er essensielt før du begir deg ut på leting etter din egen eventyrlokasjon